Topic: ”Actualitati, adevaruri, opinii si .... realitati romanesti”

 1. #3046
  VIP TEAM Expert Avatar Dara
  Data inregistrarii
  Mar 2007
  Localitate
  .
  Mesaje
  29.820
  Reputatie
  58978

  Implicit Re: ”Actualitati, adevaruri, opinii si .... realitati romanesti”

  Actualităţi -români în România
  Adevăruri -crede şi nu cerceta
  Opinii
  -suntem buni,iubitori,calzi ,toleranţi ,miloşi...pentru că D-zeu ne-a construit după chipul şi asemănarea lui
  -suntem reci,terni,distanţi,plaţi, inaccesibili... pentru că Darwin a greşit undeva în privinţa scării evoluţiei
  Realităţi -,,Nu e de ajuns să ai mari calităţi ;trebuie să ştii cum să le foloseşti cu rost'' -Lucian Blaga
  ,,Aud vibrând vocea ta , în toate zgomotele lumii ,,
  Paul Eluard

 2. #3047
  Membru Initiat Avatar Powertools
  Data inregistrarii
  Apr 2012
  Localitate
  Eden
  Mesaje
  723
  Reputatie
  5495

  Implicit Re: ”Actualitati, adevaruri, opinii si .... realitati romanesti”

  … Prin astfel de divagaţii se face încă odată dovada crasă a unei lipse elementare de bun simţ! Să porneşti de la o discuţie despre un articol de presă şi să denaturezi într-un asemenea hal astfel de discuţii e sub orice critică! Nu ştiu de unde aţi născocit astfel de concluzii! De părerile cele din urmă prea puţin îmi pasă (un fel de ,, captatio benevolintiae"- captarea bunăvoinţei şi înţelegerii auditoriului, dar nu şi a moderatorului, deoarece am înţeles că persoanei i se pune pata atunci când vede culoarea verde), deoarece nu concordă câtuşi de puţin realităţii, dar şi mai mult, arată că ,,cineva” îşi descrie de fapt lumea în care trăieşte, ternă şi lipsită de conţinut, cealaltă a empatiei şi concordiei fiind de fapt una închipuită! Ostilitatea interpersonală e provocată de multe ori de conflicte imaginare. Pentru a le închide odată pentru totdeauna gura ,,criticilor mei” am avut tendinţa în trecut de a-mi posta ,,curriculum-ul vitae” şi în felul acesta a le demonstra cât de mult se înşeală, dar cred că şi atunci s-ar spune, ia uite la ăsta cum se laudă, sau ar stârni noi motive de invidie! ...Sau ne tragem de şireturi, că şi aşa, doar suntem cu toţii absolvenţi ai aceleiaşi Universităţi şi ne putem permite! Nu-mi pasă cui îi pasă şi cui nu, dar mie, da, îmi pasă foarte mult de modul în care mă exprim, aici pe-un forum sau oriunde în societate, sau să înţeleg că numai unii au voie să folosească un limbaj elevat şi alţii nu?! Am mai spus-o, scris-o, lumea este aşa cum o privim, şi de foarte multe ori ,,realitatea” descrisă de noi nu concordă cu realitatea ,,celorlalţi”! Unii se dau buni psihologi, însă să faci astfel de caracterizări, fără prezenţa în ,,carne şi oase” a persoanei şi analiza verbală şi non-verbală a acesteia, fără un chestionar Mandala, testarea grafologică, Szondi sau Rorschach a ,,cetăţeanului” dezavuat de-aiurea, se cheamă dat cu părerea! Uneori trăieşti o viaţă de om lângă o persoană şi nu ajungi să-i cunoşti caracterul!
  Cine are sau nu dreptate, nu mai contează, însă vă sugerez să aveţi mare grijă ce faceţi! Eu n-am jignit şi nici măcar intenţionat să jignesc pe cineva! Chestia cu turnarea (răsturnare) cafelei în cap, am spus-o (scris-o) că s-ar fi întâmplat doar în gând şi nu în mediul virtual. Apropo de rating, după prima mea banare mulţi dintre cei care mă simpatizau şi erau empatici cu mine au hotărât că e mai bine să nu mai onoreze cu prezenţa acest forum ( analizând traficul de pe net, acesta scăzuse în scurt timp cu 30% - a fost simplu de verificat), iar la a doua banare, de data aceasta la cererea mea, acesta scăzuse la jumătate…asta ca, să vă convingeţi că oamenii mai au şi demnitate şi nu pot să accepte astfel de ,,lecţii”!
  După atâta amar de vreme cunosc foarte bine regulamentul forumului, aşa că, scuzaţi-mi abaterea de la subiect, deoarece nu voi mai da curs niciodată, dar absolut niciodată, unor discuţii în contradictoriu care tratează astfel de enormităţi, venind din partea unor persoane care se dau rotunde pe un forum! …Sunt perfect lămurit!

  …Cât despre cafea, nu obişnuiesc! Pot doar ca, să vă ofer o cafea şi pe lângă ea, tot ceea ce vă mai pofteşte inima! Slavă Domnului, am de unde… deoarece mi-am folosit calităţile, cu rost!


  Confruntaţi cu nemulţumiri profunde, mulţi oameni se complac cu starea de stres care a cauzat această situaţie, se subestimează şi au un comportament auto-distructiv!
  Ø Pentru ca forţele răului să triumfe, e suficient ca oamenii buni să nu facă nimic Ø

 3. #3048
  VIP TEAM Expert Avatar Dara
  Data inregistrarii
  Mar 2007
  Localitate
  .
  Mesaje
  29.820
  Reputatie
  58978

  Implicit Re: ”Actualitati, adevaruri, opinii si .... realitati romanesti”

  Citat Citat Powertools Afiseaza mesajul

  După atâta amar de vreme cunosc foarte bine regulamentul forumului, aşa că, scuzaţi-mi abaterea de la subiect, deoarece nu voi mai da curs niciodată, dar absolut niciodată, unor discuţii în contradictoriu care tratează astfel de enormităţi, venind din partea unor persoane care se dau rotunde pe un forum! …


  Mulţumesc. E tot ce vroiam să ...citesc.
  O zi bună să aveţi.
  ,,Aud vibrând vocea ta , în toate zgomotele lumii ,,
  Paul Eluard

 4. #3049
  VIP TEAM Expert Avatar ninette
  Data inregistrarii
  Aug 2008
  Localitate
  ---
  Mesaje
  4.262
  Blog Entries
  5
  Reputatie
  22521

  Implicit Re: ”Actualitati, adevaruri, opinii si .... realitati romanesti”

  Este o realitate, chiar dacă nu românească, sensibil asemănătoare cu Roşia Montană a noastră. Ar fi interesant de urmărit cum se descurcă afganii cu asta şi cum sunt sprijiniţi de comunitatea internaţională, cât cântăreşte faptul că este un vorba despre un oraş antic budist, deşi pentru fiecare naţie valorile proprii ar trebui să fie de nepreţuit :)

  Aşadar, de pe http://www.historia.ro

  <<Orașul antic buddhist de la Mes Aynak (în traducere mic izvor de cupru), Afganistan, aflat pe Drumul Mătăsii, la 35 km sud-est de capitala Kabul, este amenințat cu distrugerea de către o companie chineză, China Metallurgical Group (MCC). Aceasta a obținut drepturile de a excava în zonă, pentru suma de 9 miliarde de dolari și se preconizează că va transforma situl în cea mai mare mină de cupru din lume, care va aduce 300 milioane $ pe an guvernului afgan.
  Deși benefică pentru economia statului, deschiderea minei pune în pericol ruinele vechiului centru buddhist al Mes Aynak. Însă, pe moment, lucrul la mină stagnează, fapt ce le dă posibilitatea arheologilor de a face săpături, pentru a aduce la lumină ce se mai poate, înainte ca muncitorii chinezi să distrugă total situl. Astfel, cu ajutor financiar din partea Ambasadei SUA de la Kabul, lucrările au continuat, decoperindu-se artefacte cu o valoare inestimabilă, respectiv, statui aurite ale lui Buddha, stupe (N.R. structuri ce conțin rămășițe ale călugărilor buddhiști) elaborate ce se sprijină pe pardoseli sculptate și ornate cu fresce. Însă, multe dintre ruinele orașului sunt mult prea mari sau prea fragile pentru a fi mutate.
  Unul dintre puținii muncitori chinezi prezenți în Mes Aynak le-a transmis arheologilor că, "nu trebuie să vă îngrjiorați, oricum aveți timp, cel puțin până în 2014”. Alți reprezentanți ai MCC au explicat că „artefactele sunt cele mai importante”, deși lângă ruinele buddhiste sunt așezate amenințător echipamente pentru minerit și turnuri de control, precum și gardieni care protejează mina. Însă, un mesaj îmbucurător este transmis și de un specialist în minerit al Băncii Mondiale, care spune că, „în general, este nevoie de între trei și cinci ani pentru a construi o mină de asemenea anvergură”.
  Mai mult, statul se află într-o perioadă de instabilitate, cauzată de retragerea trupelor NATO la finalul lui 2013, precum și de apropierea alegerilor prezidențiale, la care nu mai poate participa Hamid Karzai, conducătorul de peste 10 ani al Afganistanului. Astfel, MCC probabil va mai aștepta înainte să înceapă efectiv lucrul la Mes Aynak, dar și pentru că Wahidullah Shahrani, ministrul minelor, își dorește renegocierea contractului semnat în 2007, asupra căruia planează suspiciuni de luare de mită.
  Cu toate acestea, vechiul oraș buddhist rămâne sub amenințarea de a fi complet distrus de excavările pentru mina de cupru, chiar dacă lucrările sunt oprite temporar. „Poți simți istoria acolo. Arheologii se chinuie să salveze ce pot până în 2014, însă, este clar pentru mine că minunea culturală din Asia va fi pierdută unui viitor concentrat pe resursele de care beneficiază, în final, cetățenii altor state și nu cei afgani”, spune Brent E. Huffman, regizorul documentarului „The Buddhas of Aynak”, ce urmărește evoluția sitului de la Mes Aynak.>>

 5. #3050
  Alumni Super Initiat Avatar soare88
  Data inregistrarii
  Aug 2012
  Localitate
  valea zambetelor
  Mesaje
  1.453
  Reputatie
  7091

  Implicit Re: ”Actualitati, adevaruri, opinii si .... realitati romanesti”

  Citat Citat Powertools Afiseaza mesajul
  …nu voi mai da curs niciodată, dar absolut niciodată, unor discuţii în contradictoriu …Sunt perfect lămurit!
  ca sa rasar si eu.... permiteti-mi:
  niciodata sa nu spui niciodata!

  si mai stiu una: perfect si lamurit, nu fac buna casa... chiar semantic vorbind.
  si nu cer sa ma priceapa careva.
  (dar m-am inoportunat, numai pentru ca e de actualitate, face parte din realitati si adevarul "meu" exprima doar opinia la care am drept... si cum cu stima de sine se sta foarte bine, strecurarea unui dram de modestie, se "preteaza"... ori poate nu... ca doar "e realitati", nu numai realitate... )

 6. #3051
  Membru Initiat Avatar Powertools
  Data inregistrarii
  Apr 2012
  Localitate
  Eden
  Mesaje
  723
  Reputatie
  5495

  Implicit Re: ”Actualitati, adevaruri, opinii si .... realitati romanesti”

  Citat Citat soare88 Afiseaza mesajul
  niciodata sa nu spui niciodata!
  Dacă am promis, mă voi ţine de cuvânt!
  D-voastră veţi fi doar excepţia care mi-a confirmat regula!  Citat Citat soare88 Afiseaza mesajul
  si mai stiu una: perfect si lamurit, nu fac buna casa... chiar semantic vorbind.
  si nu cer sa ma priceapa careva.
  (dar m-am inoportunat, numai pentru ca e de actualitate, face parte din realitati si adevarul "meu" exprima doar opinia la care am drept... si cum cu stima de sine se sta foarte bine, strecurarea unui dram de modestie, se "preteaza"... ori poate nu... ca doar "e realitati", nu numai realitate... )
  Vorba cronicarului Grigore Ureche, ,,Se sparie gândul”, d-le! Dacă tăceaţi (din taste)... bine mai era, dar aşa cum aţi spus (afirmat) e dreptul d-voastră să vă băgaţi în seamă, adică să scăpăraţi ( însă fără a face aluzii răutăcioase la adresa mea, ,,că e realităţi”)! `... Afirmaţi-vă şi ţineţi-o tot aşa, şi poate că de la culoarea stacojie pe care aţi obţinut-o ( ,,binemeritat” presupun) veţi ajunge la cea străvezie. Pe-asta (culoarea din urmă) aveţi promisiunea că v-o dau eu ! Dacă ar fi ca, de data aceasta să le iau eu peste picior ( la mişto) pe astfel de persoane şi să le fac după aceea o aruncare peste şold, ,, Koshi-Nage” (figură de Aikido), adică să dezlănţui o altă calitate de-a mea, umorul (ceea ce pe-aici am observat că nu se permite, adică să fii inteligent şi să te porţi aşijderea), s-ar strica lumea de râs, însă n-o fac, pentru a nu ,,deranja” şi a-mi face noi duşmani de forum şi să rămân ,,singur”!...Vai, ce singur sunt ! Să fie lumină! ... Aprindeţi soarele!... Da’ un pic mai încolo, că mă deranjează!
  Oare nevastă-mea cea iubitoare, copiii mei, toate neamurile şi toţi prietenii pe care-i am ştiu că atunci când sunt cu mine stau singuri, adică ,,eu” sunt singur?!

  Ei, ce spuneţi, nici măcar la forma figurată nu pot fi alipite cele doua cuvinte?!...
  Figurat = Întrebuinţat cu alt înţeles decât cel obişnuit, propriu, de obicei pentru obţinerea unor efecte stilistice
  .
  Dacă am sau nu dreptate… Eminescu să mă judece!
  Dar de mesajul ăsta (care vă aparţine) vă mai amintiţi, d-le soare, de pe sectorul cu pupici?! Citez din d-voastră:

  ,, ...macar cu cateo cafea si zambete.
  fara numar... “

  Câ, câh, ptiu!


  Citat Citat soare88 Afiseaza mesajul
  ... si cum cu stima de sine se sta foarte bine, strecurarea unui dram de modestie, se "preteaza"... ori poate nu... ca doar "e realitati", nu numai realitate... )
  Nu-mi plac oamenii modeşti, ba aş putea spune (scrie), chiar îmi displac! Sunt plictisitori şi neinteresanţi! Da, manifest un dram de modestie sau chiar mai multe dramuri dacă e nevoie, însă cu, persoanele care nu-şi văd de lungul nasului, niciodată! Modestia (exagerată) nu e o virtute!

  Deja ... pentru mine, aţi fost! Aş adăuga, ,,care este”!
  - Wakarimashita ka?! ( traducere din limba japoneză - Ai înţeles ?!)

  PS. Dacă v-a supărat şi deranjat ,,eu”, îmi cer scuze! ... Nu mai fac!... Dar nici d-voastră să nu mă mai deranjaţi vreodat’ pe mine! ,,Străluciţi”, mă repet, dar nu în dreptul meu!
  Confruntaţi cu nemulţumiri profunde, mulţi oameni se complac cu starea de stres care a cauzat această situaţie, se subestimează şi au un comportament auto-distructiv!
  Ø Pentru ca forţele răului să triumfe, e suficient ca oamenii buni să nu facă nimic Ø

 7. #3052
  VIP Expert Avatar Flory_fufu
  Data inregistrarii
  Jan 2009
  Localitate
  Plymouth U.K
  Mesaje
  71.927
  Blog Entries
  13
  Reputatie
  101761

  Implicit Re: ”Actualitati, adevaruri, opinii si .... realitati romanesti”

  1% Ingerasa, 99% Rebela si Rea!

 8. #3053
  VIP TEAM Expert Avatar ninette
  Data inregistrarii
  Aug 2008
  Localitate
  ---
  Mesaje
  4.262
  Blog Entries
  5
  Reputatie
  22521

  Implicit Re: ”Actualitati, adevaruri, opinii si .... realitati romanesti”


 9. #3054
  VIP TEAM Expert Avatar Dara
  Data inregistrarii
  Mar 2007
  Localitate
  .
  Mesaje
  29.820
  Reputatie
  58978

  Implicit Re: ”Actualitati, adevaruri, opinii si .... realitati romanesti”

  păstrez,, ritmul'' colegelor mele şi adaug alte adevăruri  ,,Aud vibrând vocea ta , în toate zgomotele lumii ,,
  Paul Eluard

 10. #3055
  VIP Expert Avatar atena
  Data inregistrarii
  Jan 2007
  Localitate
  Bucuresti
  Mesaje
  18.784
  Reputatie
  65899

  Implicit Re: ”Actualitati, adevaruri, opinii si .... realitati romanesti”

  vin si eu la o cafea moka
 11. #3056
  VIP Expert Avatar atena
  Data inregistrarii
  Jan 2007
  Localitate
  Bucuresti
  Mesaje
  18.784
  Reputatie
  65899

  Implicit Re: ”Actualitati, adevaruri, opinii si .... realitati romanesti”


 12. #3057
  VIP Expert Avatar Flory_fufu
  Data inregistrarii
  Jan 2009
  Localitate
  Plymouth U.K
  Mesaje
  71.927
  Blog Entries
  13
  Reputatie
  101761

  Implicit Re: ”Actualitati, adevaruri, opinii si .... realitati romanesti”

  Barbatii sunt de pe Marte, femeile de pe Venus

  ,,Chiar suntem diferiti? ..... Daca da, cat de diferiti suntem?


  Grila:
  Dupa numeroase glume si supozitii referitoare la diferentele dintre barbati si femei in sfarsit o echipa de cercetatori de la Universitatea Alberta din Canada lamureste o data pentru totdeauna marea dilema.

  Noul studiu a aratat ca barbatii si femeile folosesc parti diferite ale creierului pentru a realiza aceleasi sarcini. Creierele noastre sunt la fel … nici barbatii nici femeile nu sunt mai destepti … ci doar felul in care ne folosim creierul este diferit.

  Pentru a ajunge la aceasta concluzie, cercetatorii au monitorizat cu ajutorul imagisticii rezonantei magnetice functionale activitatea cerebrala a participantilor in timp ce acestia indeplineau sarcini de memorare, verbale sau motrice.

  Femeile se concentreaza pe procesul vorbirii, barbatii se focalizeaza pe produs. Femeile gandesc cu voce tare, parcurgand verbal treptele pe care barbatii le parcurg mental.
  Astfel, fetitele incep sa vorbeasca mai repede decat baietii, iar la trei ani o fetita are un vocabular de doua ori mai bogat decat al unui baietel de aceeasi varsta, exprimarea sa fiind aproape suta la suta inteligibila. De aici si ideea ca femeile vorbesc prea mult!

  Femeile stiu sa asculte, sa sufere sau sa rada impreuna cu barbatul, sa ii ofere compasiune si sa il faca sa se simta bine, fara insa sa ii ofere solutii ... desi asta vrea un barbat. Barbatii, in schimb, ofera solutii cand o femeie are probleme desi tot ce isi doreste aceasta este ... sa fie ascultata.

  Diferentele dintre femei si barbati

  Barbatii vorbesc in propozitii. Femeile in fraze.

  Cand barbatii vor ceva, ei pur si simplu cer. Cand o femeie vrea ceva, intai il linguseste pe barbat, ii intra in gratii, iar apoi bate apropouri cat mai subtile si in final se enerveaza ca el nu intelege ce vrea.

  O femeie poate admira un barbat frumos fara sa fie observata. Barbatii pur si simplu se holbeaza la o femeie frumoasa.

  Cand trebuie sa ansambeze ceva, barbatii nu citesc niciodata instructiunile de folosinta. In schimb, pierd vremea citind tot felul de prezentari de masini, motoare si biciclete pe care oricum nu si le pot permite.

  Femeile au abilitatea sa il faca pe barbat sa creada ca el conduce, cand de fapt ea face ce vrea.

  Femeile pot folosi sexul ca o arma pentru a obtine ceea ce vor. Barbatii nu pot, pentru ca sexul e ceea ce vor.

  Barbatii pot tine minte informatii inutile ca viteza unei masini pe care nu o vor conduce niciodata. Femeile tin minte toate preturile din magazine, cu toate ca nu au de gand sa-si cumpere ceva.

  Barbatii pot sa aleaga si sa si cumpere in 3 minute o pereche de pantofi pe internet. Femeile umbla prin magazine trei saptamani, probeaza sute de pantofi, compara preturi, dupa care nu isi cumpara nimic.

  Femeile comanda salate dietetice si apoi mananca cartofii prajiti comandati de barbat .

  Femeile isi pot aminti fiecare haina pe care o aveau acum 10 ani. Barbatii nu-si mai amintesc cu ce erau imbracati ieri.

  Numai o femeie poate intelege cu adevarat alta femeie.

  Cand o relatie se termina, o femeie va plange, se va destainui prietenelor ei si va scrie o poezie. Va spune cel putin odata: Toti barbatii sunt niste porci. Apoi isi va duce viata mai departe. Unui barbat ii este mai greu sa treaca mai departe. La sase luni de la despartire, la ora 3, duminica dimineata ii va da fostei prietene telefon si ii va spune: Am vrut doar sa stii ca mi-ai stricat viata, nu o sa te iert niciodata, te urasc si esti o proasta. Dar mai vreau sa stii ca intotdeauna va fi o posibilitate sa ne impacam. Acesta se numeste telefonul "Te iubesc / te urasc" pe care 99% dintre barbati l-au dat cel putin o data.

  Femeile prefera 35-40 de minute de preludiu. Ele cred ca in timpul acesta barbatii le admira calitatile. Daca relatia este mai veche, ele nu mai au nevoie de preludiu, dar il considera o obligatie a barbatului, un fel de cadou impus de natura... si de aceea se prefac ca nu pot face nimic fara aceasta "introducere". Mult mai egoiste ca barbatii, femeile considera ca pina si in pat au dreptul la la ceva... orice... in plus. Barbatii prefera 35-40 de secunde. Ei cred ca drumul cu masina pina la casa ei face parte din preludiu.

  Numarul mediu de obiecte din baia unei femei este de 437. Un barbat nu ar putea identifica majoritatea dintre aceste obiecte. Un barbat are in general 6 articole in baie: periuta si pasta de dinti, crema si lama de ras, un sapun si un prosop luat de la vreun hotel.

  Cind un barbat spune ca este gata de iesit in oras inseamna ca este gata de iesit in oras. Cand o femeie spune ca este gata de iesit in oras inseamna ca VA FI gata de iesit in oras, dupa ce isi va gasi si celalalt cercel, se va imbraca, se va machia...

  Barbatii vad telefonul ca pe o unealta cu ajutorul careia pot comunica mesaje scurte si importante. Barbatii stiu ca telefonul costa. O femeie poate sa vina acasa din vizita de doua saptamini de la o prietena, sa o sune la telefon si sa discute alte 3 ore. Si femeile stiu ca telefonul costa, dar mai stiu ca nu il platesc ele.

  Fetitelor le place sa aiba jucarii. Apoi, pe la 11-12 ani le dispare interesul. Barbatii nu isi depasesc niciodata obsesia pentru jucarii. Pe masura ce inainteaza in virsta, jucariile devin din ce in ce mai scumpe si mai nepractice. Exemple: televizoare miniaturale, telefoane de masina, storcatoare de fructe sofisticate, egalizatoare grafice, jocuri video, si orice clipeste, bipaie si are nevoie de cel putin sase baterii pentru a functiona.

  Femeile iubesc pisicile. Barbatii spun ca iubesc pisicile, dar cind femeile nu se uita, le ard cite un sut sub coada...,,
  Asta in speranta unui zambet de dupa amiaza ! Cu bine !

  1% Ingerasa, 99% Rebela si Rea!

 13. #3058
  VIP TEAM Expert Avatar Dara
  Data inregistrarii
  Mar 2007
  Localitate
  .
  Mesaje
  29.820
  Reputatie
  58978

  Implicit Re: ”Actualitati, adevaruri, opinii si .... realitati romanesti”

  Citat Citat atena Afiseaza mesajul
  vin si eu la o cafea moka

  pentru tine draga mea frendă...oricând

  şi plusez cu reclama la români  şi desigur antifurt...tot românesc şi ăsta

  ,,Aud vibrând vocea ta , în toate zgomotele lumii ,,
  Paul Eluard

 14. #3059
  VIP Expert Avatar atena
  Data inregistrarii
  Jan 2007
  Localitate
  Bucuresti
  Mesaje
  18.784
  Reputatie
  65899

  Implicit Re: ”Actualitati, adevaruri, opinii si .... realitati romanesti”

  Citat Citat Dara Afiseaza mesajul
  pentru tine draga mea frendă
  ai un loc rezervat oricand


  Citat Citat Dara Afiseaza mesajul

  şi desigur antifurt...tot românesc şi ăsta
  din pacate...mult mai romanesc in ultimul timp  Citat Citat Dara Afiseaza mesajul

  şi plusez cu reclama la români
  nici nu-i mai trebuie reclama prostia_la_romanii_6899696127.jpg

 15. #3060
  Alumni Super Initiat Avatar soare88
  Data inregistrarii
  Aug 2012
  Localitate
  valea zambetelor
  Mesaje
  1.453
  Reputatie
  7091

  Implicit Re: ”Actualitati, adevaruri, opinii si .... realitati romanesti”


  Citat Citat Powertools Afiseaza mesajul

  D-voastră veţi fi doar excepţia care mi-a confirmat regula!  ma simt chiar privilegiat...
  iar ceea ce s-a dorit a fi simplu test, a reusit.
  nu mi-am propus sa intretin polemici, dar cu stralucirea in "ale limbii", discutabil, foarte discutabil!
  ...iar ca sa va incante ori poate ca nu, cateo, chiar respecta noile reguli(vedeti modificari DOOM, nu ca as tine mortis)
  "e realitati"(singular) facea referire la topicul(tot la singular) pe care ne aflam, nu la exprimarea personala a dumneavoastra... dar fiecare citeste cu propria capacitate de perceptie si dorinta de victimizare, ori revolta de genul: "eu, impotriva tuturor"...
  cu modestia, e doar optica personala... dar cum traim in tara tuturor posibilitatilor, fiecare are cateun drept(da, cateun!), ori poate ca mai multe!...
  de exemplu acum, am tot dreptul sa zambesc, desigur, a prietenie, caci in cuvintele mele nu e imbibata ironia care atat emana din "intentia" sau directia cuvintelor dumneavoastra...(ca tot imi place mie sa vizitez topicul "puterea cuvintelor"... dar stiti, daca ma tot cititi )

Tag-uri pentru acest topic

Permisiuni mesaje

 • Nu poti deschide topice noi
 • Nu poti scrie raspunsuri
 • Nu poti adauga atasamente
 • Nu poti modica mesajul tau
 •