Felicitariiiiiiiiiiiiiiiii, pup surioara sa o stapanesti sanatoasa si sa-ti aduca bucurii!
![]()
...fac cinste...mi-e gata diploma de master...ramane sa o ridic!!!
![]()
Pâna când moartea ne va despărți!
Felicitariiiiiiiiiiiiiiiii, pup surioara sa o stapanesti sanatoasa si sa-ti aduca bucurii!
![]()
Iubirea este aripa dăruită de Dumnezeu sufletului, pentru ca să urce până la El(Michelangelo Buonarroti)Grila:
Buna, dragilor ! Se pare ca in zilele noastre banii nu conteaza ... doar numarul lor !
Sa aveti un weekend minunat !... eu iar fac hartii - fara nicio valoare
Fericirea o poți atinge uneori, doar după ce-ai găsit armonia cu tine însăți/însuți.
Miha
Fericirea o poți atinge uneori, doar după ce-ai găsit armonia cu tine însăți/însuți.
Miha
Doamne ajuta!
La noi au fost mai multe "stari" ale vremii astazi: a plouat, dupa aceea soare, acum nori si vant puternic!
Nu mi-s boii acasa in rest toate bune, cred ca e de la vreme, cand se schimba vremea stii tu e problema cu operatiile, plus ca am huzurit ceva zile, e timpul sa mai si muncesc, mi-am ales rea zi vinerea!
![]()
Iubirea este aripa dăruită de Dumnezeu sufletului, pentru ca să urce până la El(Michelangelo Buonarroti)Grila:
Citat Flory Szoszy
![]()