facem o poza de familie?![]()
Da, hai Steaua ! Nu-s' care-o fi ora, ca nu ma uit, sa nu-mi sara inima !!! Ce daca-s ”transplantata” pe plaiuri mioritice - la fotbal tot de langa Ghencea mi-s !
Doamne, da, Doamne, sa nu fie ”papara” prea gogonata ! Stiu ca '86 nu prea are sanse sa se-ntoarca, da' io tot sper ... in Steaua noastra !
![]()
Fericirea o poți atinge uneori, doar după ce-ai găsit armonia cu tine însăți/însuți.
Miha
A murit Mica de la Abracadabra .Imi pare asa de rau .Acum am citit vestea
VA sarut dragilor .Sper din toata inima sa mai fim .............sa ne regasim mai des aici in coltisorul nostru drag!
Aveti grija de voi!![]()
Aveţi grijă de voi!
Fericirea o poți atinge uneori, doar după ce-ai găsit armonia cu tine însăți/însuți.
Miha
Un lucru pe care nu-l mai poți recupera e timpul pierdut
Buna seara!
![]()
Viata e pretioasa. Viata e fragila. In clipa asta esti, in clipa urmatoare te-ai dus. Fiecare clipa trebuie stoarsa de tot ce se poate da, fiindca nu stii niciodata cand va cade cortina. – Sandra Brown
Traieste fiecare zi ca si cum ar fi ultima, pentru ca una din ele chiar va fi. – Jeremy Schwartz
Viata e pretioasa. Viata e fragila. In clipa asta esti, in clipa urmatoare te-ai dus. Fiecare clipa trebuie stoarsa de tot ce se poate da, fiindca nu stii niciodata cand va cade cortina. – Sandra Brown
Traieste fiecare zi ca si cum ar fi ultima, pentru ca una din ele chiar va fi. – Jeremy Schwartz