Sper sa fi plouat pe la voi..dar ploaie bincuvantata,nu grindina.Si prin zona mea a plouat,ba chiar m-a prins la camp sambata,la adunat lucerna,dar..a fost superb.Apropierea de natura te face sa fii mai linistit,mai imbunatatit.Sa ma iertati ca v-am atras atentia cu „mofturile’’ mele.Da,am avut intentia sa renunt de tot!!dar se pare ca cineva ma „iubeste”.Adica,daca airam a disparut fara vina,ilaria. ramane cu vina.pentru ca am „zgandarit „contul si am pus o adresa de mail pe care nu o stiu..asta e..nu stiu pana cand voi fi.E posibil din zi in zi sa devin oaspete…nu-i nimic,oricum va voi citi si cine stie..poate cand ma linistesc devin iar o coltisoare.Datorita coltisorului…geamurile mele au ramas nesterse poate in timp,putintel praf mai mult si multe acte nefacute(lucrez si in afara serviciului).Cand mi-am facut cont pe roadiro nu gandeam ca va deveni precum cafeaua..adica dependenta..Am scarpinici la degete..sa vad ce s-a scris si..sa scriu si eu nu!!!si uite asa,trece timpul si mai raman nefacute…si cum toate au si partea buna..trebuie sa recunosc ca ma gandesc la voi mereu,ca mi-a facut si bine acest stat pe forum si nu am muncit sa mor(tocmai ma pregateam sa mor cand am inceput sa scriu pe forum..si scrisul m*-a facut sa fiu mai linistita,mai intr-un loc..astfel incat cred ca fizic m-am odihnit putin in fata calculatorului si uite traiesc inca).Timpul,timpul si iar timpul…offf.Am avut ceva sptamani mai delicate siiiii…uite asa m-am hotarat sa renunt la mine..de ce zic la mine??!!pentru ca acest spatiu mic,intim virtual este o parte din sufletul meu,o parte in care sunt doar eu cu mine..Sa ma iertati…voi sa nu fiti ca mine!!!