...si o cafeluta ....
![]()
Şi voi iubi la fel de mult, nu renunţ la dragoste, atât doar, că-mi voi pune sentimentele in lesă, le voi da drumul să zburde doar atât cât să nu se rătăceasca in amăgiri şi timp pierdut...
Grila:
Grila:
Şi voi iubi la fel de mult, nu renunţ la dragoste, atât doar, că-mi voi pune sentimentele in lesă, le voi da drumul să zburde doar atât cât să nu se rătăceasca in amăgiri şi timp pierdut...
Grila:
Grila:
Grila:
Grila:
Culmea ghinionului: Sa te asezi pe o caruta cu fan si sa-ti intre acul in fund!!Singura data cand politicienii spun adev?rul este atunci când se fac mincino?i unii pe altii!!Mi-am cumparat cel mai tare caine de paza. De trei zile ma chinui sa intru-n curte...
Grila:
Grila:
Dupa o ploaie zdravana, un ardelean sta pe un trotuar din Bucuresti, in asteptarea unui autobuz. La un moment dat, o masina trece in tromba printro balta de la marginea trotuarului, stropindu-l din cap pina-n picioare; in mod evident, fara a se opri... Fara a se enerva, ardeleanul comenteaza cu voce tare :
- No, asa ceva la noi - la Cluj - nu se poate intampla!...
La care, unul de langa el il intreaba:
- Da ce, ba' ardelene, la voi, la Cluj nu sunt balti ?!?
- Ba sunt!... Da' daca te stropeste cu masina, soferul opreste, se da jos si-si cere iertare, te urca in masina, te duce acasa la el, iti da un rind de haine uscate, te pune sa faci un dus, iti da o masa pe cinste si-un sfert de palinca, te tine sa te culci acolo si dimineata, la plecare, iti da si o suta de euro.
- Ha, ha!... Te-ai tampit, omule, zau asa!... Ti s-a intamplat tie una ca asta ?!?...
- Mie, nu!... Da' neveste-mi , da!...
Grila:
Grila:
Votati Mirela ! Pozitia 5 !! Avatar pentru marcus !!
http://www.ush.ro/showthread.php?320...marcus/page322
Psihologia este actiune , nu gandire despre sine . Continuam sa ne formam personalitatea toata viata . Albert Camus
Grila:
... sau mihapred ... nr. 6 ... Doamne, iarta-ma , cu pozitiile astea !...
Fericirea o poți atinge uneori, doar după ce-ai găsit armonia cu tine însăți/însuți.
Miha