Acum sunt 15 utilizatori ce navigheaza pe acest topic. (1 membri si 14 vizitatori)
- allina
- Ziulica faina, nu-i asa ca fac o cafea buna???
![]()
Acum sunt 15 utilizatori ce navigheaza pe acest topic. (1 membri si 14 vizitatori)
- allina
- Ziulica faina, nu-i asa ca fac o cafea buna???
![]()
Iubirea este aripa dăruită de Dumnezeu sufletului, pentru ca să urce până la El(Michelangelo Buonarroti)Grila:
Ziua buna tuturor !
..nu stiu ce-mi veni, am ascultat-o azi la radio si am zis sa o ''izbesc'' si pe coltisor!
p.s . Bucuresti , astepta-ma ! Luni vin la bucale sa-mi ridic diploma...dupa 5 ani de la absolvire si dupa 25 de ani de la ultima vizitatiune prin capitala tarii noastre scumpe si...cu oameni...!
Sper sa m-a descurc cu gasirea sediului de eliberare a diplomei...sau mai bine sa iau un taxi?(poate ajung prin Otopeni)
Deci , o zi kinki sa aveti , asa cu racorica mica ,cum e la mine (nu cu caldurica mare , normal)!
pa!
Chiar ma bucur ca ai izbit-o, semn ca esti OK. Succes in ridicarea diplomei, la noi se da in judecata daca o vrei, deocamdata mai am un an pana la 5 de la absolvire...poate o ridic si eu fara alti bani cheltuiti! Si la noi a ploua si s-au mai stins un pic gradele cele multe, pa!
Iubirea este aripa dăruită de Dumnezeu sufletului, pentru ca să urce până la El(Michelangelo Buonarroti)Grila:
Acum sunt 16 utilizatori ce navigheaza pe acest topic. (1 membri si 15 vizitatori)
- allina Sa inteleg ca e buna rau...de cafea ziceam!
![]()
Mariaaaa, e gata jeleul???
![]()
Pâna când moartea ne va despărți!
Pâna când moartea ne va despărți!