Vezi ..e o mare diferenta intre noi si intre 'regiunile' noastre!
Eu 'ies la condus' doar daca e 'stare de necesitate' , sau doar daca am 'chef sa ma enervez' si nu am pe cine sa injur! La mine e 'IADUL PE PAMANT' la capitolul asta cu ...'volanelul'! De unde dracu civilizatie???????????????E jale....si ...atat!
Cat priveste FUMATUL....e singura 'realizare benefica'(oare o fi si realizare....'malefica') din viata mea! Am fumat , la greuceanu(adica foarte-foarte mult) timp de 22 de ani ...si pe 10 mai 2008...m-am lasat total si ..definitiv!
(fireste ca tin minte ca e 10 mai, fiindca si deoarece e ziua imparatilor si regilor Romanicai!Ma gandesc intotdeauna la "regele si imparatul meu"....mihai UNUL, zis ..'MARAILA' si ...asta ma face sa ma 'las de fumat si de ...toate altele'!)
O seara faina!
Un lucru pe care nu-l mai poți recupera e timpul pierdut
Nu este!!!!!!!! E diferenta doar de mentalitate.Eu mi's de felul meu impulsiva si merg pe dreptate insa, in trafic dau "prioritate" celor "certati" cu legea si apoi le arat degetelul.
Cornel, dragul meu, da-mi mie reteta pentru a ma lasa de fumat...ca se apropie 10 Mai si chiar mi-as dori sa renunt definitiv. Cu toate ca e viciul meu si n-as renunta usor la el(nu faceti ca mine!), ma tot zbat sa am puterea unora ca tine(sincer!!!!).
Auzi, vroiam sa te intreb ceva. Astazi am cumparat niste rasaduri de capsuni. Vreau sa-i duc la mosie pentru "inmultire". I-am plantat in ghivece provizorii si ma gandeam sa-i scot pe bacon pana se prind. E bine sa-i scot la rece? Sotul mi-a spus sa-i tinem in casa la caldurica pana se mai incalzeste afara....ca e variatie prea mare de temperatura.
Aveţi grijă de voi!
Dragele mele, dragii mei....va imbratisez cu drag si va doresc o seara de poveste. Nu uitati sa zambiti si sa iubiti!
![]()
Aveţi grijă de voi!
Noapte buna, dragilor ! Sa visati frumos !
![]()
Fericirea o poți atinge uneori, doar după ce-ai găsit armonia cu tine însăți/însuți.
Miha
Buna dimineata si o duminica placuta va doresc!
![]()
Un lucru pe care nu-l mai poți recupera e timpul pierdut
Coltisor, o zi minunata la voi!
![]()
Aveţi grijă de voi!
Duminica frumoasa,dragii mei dragi!!!
![]()
Şi voi iubi la fel de mult, nu renunţ la dragoste, atât doar, că-mi voi pune sentimentele in lesă, le voi da drumul să zburde doar atât cât să nu se rătăceasca in amăgiri şi timp pierdut...
Grila:
Grila:
...si ceva bunut pt voi...
![]()
Şi voi iubi la fel de mult, nu renunţ la dragoste, atât doar, că-mi voi pune sentimentele in lesă, le voi da drumul să zburde doar atât cât să nu se rătăceasca in amăgiri şi timp pierdut...
Grila:
Grila: