Buna ziulica,intr-o frumoasa zi de toamna!!!
...sa aveti liniste si spor in tot ce faceti!!![]()
Pâna când moartea ne va despărți!
E timpul pentru o cafeluta de inviorare!!
![]()
...soare in sufletele noastre!!! Pupici tuturor!!![]()
Am revenit cu toamna ...
O aștept pe Alina să ne bucure cu cafelele fierbinți ale dimineților pline cu iubire ...
![]()
Buna dimineata,lume draga!!!
....si iarasi ne reintanlim la o cafea calda,la un gand de bine,la frumos...Bucurii tuturor!!
![]()
Pentru iubitorii de cafea... Întârziați, ca mine ...
![]()
Ziulica binecuvantata! Coltisorul meu drag, dorrrrr de oameni frumosi, dor de zambete, dor! Va pup si va imbratisez cu drag, astazi am simtit ca plutesc, oare chiar am facut-o? Va iubesc!
Iubirea este aripa dăruită de Dumnezeu sufletului, pentru ca să urce până la El(Michelangelo Buonarroti)Grila:
Iubirea este aripa dăruită de Dumnezeu sufletului, pentru ca să urce până la El(Michelangelo Buonarroti)Grila:
M-a trezit aromele cafelei tale, Hella, sa stii ca astazi am si savurat-o dupa doua luni de lipsa totala, nu ca mi-a impus cineva, dar nu am mai vrut-o pur si simplu. Eu zic ca e semn de bine! Pupici si zi frumoasa, vezi ca Fufulina sa nu manance prea multa placinta dupa mici! Pupici!
Imagini yok, dar va imaginati voi ce as fi postat!![]()
Te iubesc!!!!
Buna ziua!
Toate cele bune!í ¼í¼¹í ¼í¼¹í ¼í¼¹
Slava Tie, Doamne!