Flory_fufu

Suflet,trairi,amintiri... versuri!

Rate this Entry
Citat Citat Flory_fufu Afiseaza mesajul
PORTIA DE INTROSPECTIE DE AZI, 19 MARTIE 2013

DE AZI SUNT DOAR BUCURIE

"Oamenii au aceasta idee ca Dumnezeu nu e niciodata ilar, nu are umor, nu poate sa rada, si ca toata lumea trebuie sa aiba o atitudine serioasa atunci cand se refera la Divin.
Vrei sa stii care este prima atitudine a lui Dumnezeu?

Iat-o: “Este tot numai veselie si bucurie”.
Din cele 5 atitudini (bucurie, dragoste, acceptare, binecuvintare si recunostinta), bucuria este prima.

As dori sa va relaxati putin. Nu va luati prea in serios. Faceti haz de voi insiva. Dati-le si altora posibilitatea sa faca la fel. Cineva bine spunea: “O sa te maturizezi in ziua in care ai facut zdravan haz de tine insuti”.

Fara voiosie si bucurie nu exista nimic. Veselia si bucuria sunt Sufletul.

Sufletul este ceea ce voi numiti veselie si bucurie. Veselie si bucurie pura. Veselie si bucurie fara sfarsit. Veselie si bucurie nealterata, nelimitata, fara restrictii. Aceasta este natura sufletului.
Un zambet este o fereastra spre sufletul tau. Rasul este usa.

Dar daca sufletul este asa de bucuros, voi de ce nu sunteti? E o intrebare minunata.
Raspunsul se afla in mintea ta. Trebuie “ sa-ti iesi din minti” pentru ca sa fii bucuros, daca vreisa eliberezi veselia si bucuria care se afla in inima ta.
Inima voastra este coridorul dintre suflet si minte. Veselia si bucuria din sufletul vostru trebuie sa treaca prin inima, astfel “nu va intra niciodata in mintile voastre.”

Sentimentele sunt limbajul sufletului. Daca aveti o minte inchisa, ele se vor retrage in inima. De aceea, cand sunteti foarte, foarte tristi, spuneti ca vi se rupe inima. Si de aceea, cand sunteti foarte foarte fericiti, spuneti ca va plesneste inima de fericire.
Deschideti-va mintile, permiteti sentimentelor voastre sa fie exprimate, sa fie impinse in afara, iar inima voastra nici nu se va rupe, nici nu va plesni, ci va fi un canal prin care energia vietii va curge liber in sufletul vostru.
Veselia si bucuria sunt viata care se exprima. Curgerea libera de energie a vietii este ceea ce voi numiti veselie si bucurie.

Esenta vietii este Unimea – unimea cu Tot Ceea ce Exista. Aceasta inseamna viata: unitatea care se exprima.
Sentimentul de unitate este sentimentul pe care voi il numiti dragoste, de aceea in limbajul vostru se spune ca esenta vietii este dragostea.

Veselia si bucuria sunt, prin urmare, dragostea care se exprima liber."

Neale Donald Walsh, Prietenia cu Dumnezeu


Categorie
Uncategorized

Comments