Ediiiiiiiiiiii, ce bine-mi pare ca azi tu ai fost de servici, oricum nu am avut chef de bucatarit, m-am saturat ieri sa stau pe langa aragaz...............azi am lenevit..........
Multumesc pentru bunatati............va las si eu ceva bun...........
![]()
![]()
Prietenia face să nască, hrăneşte şi intreţine cele mai frumoase sentimente de generozitate de care e capabilă o inimă omenească.
ai insa mila de un om batran !
Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama
Unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile.
Octavian Paler
Cine nu are batrani sa-si cumpere
Aşa suna vechiul proverb românesc, pe care, din păcate, îl auzim tot mai rar astăzi. Dar şi mai rar este aplicat…
Majoritatea oamenilor nu îşi dau seama cât de mult au nevoie de bătrâni. Dacă ei nu ar exista, ce s-ar întâmpla? Unde am mai merge atunci când dorim un sfat? Cine ne-ar mai încuraja în clipele grele? Fireşte că foarte puţini îşi pun aceste întrebări…
Ei văd doar firele albe de păr. Cineva ar trebui să-i înveţe să nu vadă acest lucru. Dar cine ar putea face asta în lumea in care trăim? O lume a agitaţiei, a evoluţiilor continue, a oamenilor plini de griji…
un mic dejun frugal!
![]()
Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama
Unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile.
Octavian Paler
bag seama ca nu prea se mai maninca pe aici!!!!!!!!
eu am adus totusi ceva...........
![]()
1% Ingerasa,99% Rebela si Rea!