...Are....mai ceva ca ".....-....." Gigi Marga...si cu substrat, bine-nteles....stiu asta de la vecinele mele batrine, vaduve de colonei care o ardeau cu ordonantzele de intendentza pe timpuri si care se-mbata pe la parastase...si care acum cind vad doi ciini imbirligati nu stiu de un' sa ia mai repede o galeata cu apa sa dea pe ei...poate pt aia substrat metafizic, saracii...sau poate pt unii "baietzi" mai mici sau mai mari ca virsta..care se uita-n...dinsa ..asa, ca drogatu' 8 ore la virful bocancilor si tot nu pricepe cum devine chestia...in rest...deja mi-e rau de la topic, o sa ies din el ca sa fiu ecologist, d-abii a trecut Ora Pamintului...asta care ne suporta pe toti, asa cum suntem, cu ideile sau non-ideile noastre....Dumnezeu(fie el care cum il pricepe) a facut, sau face sex?...
N-am mai trecut cam de multisor pe aceasta sectiune a forumului si abia ce-ti vazui draguta de postare.
Tre' sa recunosc ca ai simtul umorului insa, no ofence, in ceea ce priveste subiectul de faţă se vede de la o poştă ca problema te depaseste complet, nus daca ma-ntelegi...
A'ma, unii ar spune ca nu-i vina ta, ca ai crescut intr-un mediu pauper, propriu perdiţiei, in care, in loc sa-ţi fie inoculat gustul pentru frumos si sa-ti puna cineva cartea-n faţă, erai lasat de izbeliste, adica de capul tau, sa-ţi cultivi instinctele pana la paroxism, recte sa pândeşti si te uiţi pe gaura cheii cate 8 ore ca sa vezi cum sta treaba cu "dânsa" - ca nu cred io ca vecinele alea vaduve iti povesteau tie la o cafea cum o faceau cu ordonantele...
Da' io cre' ca-i si vina ta, ca nu prea te straduisi sa vezi ce e si cum, adicatelea sa incerci macar o singura data sa privesti si dincolo de aparente, si te multumisi volens nolens sa traiesti dupa dictonul ala manelist: "nu conteaza decat ce bagi in gura si ce tragi in..."
In fine, ar mai fi multe de spus...Anume ca pe lumesa asta, in afara de cainii aia imbarligati pe care-i tot vezi tu, mai exista si alte abordari si semnificatii ale sexului. Stau marturie in acest sens scrieri din discipline vechi precum Tantra, Tao si alttele, precum si cartea aia celebra a lui Julius Evola, anume Metafizica sexului, la care facui referire undeva pe la inceputul topicului, insa cui prodest? Cu siguranta ca asta-i prea mult pentru tine.
La ultima intrebare cred ca ti-ai raspuns sigur deja...
und Sie fliegen doch...
Doruleee!!! ai venit sa dai o logica cu perspicacitatea ta sexului ?![]()